Waarom Deplosun?

overloopbaar en overrijdbaar

Deplosun
Het merk Deplosun ontwerpt en produceert daglichtbuizen en reflectoren. De producten van Deplosun zijn wereldwijd verkrijgbaar.

Reflector
Een Deplosun reflector is een daglichtsysteem dat binnenplaatsen kan verlichten. Innovatieve reflectoren vangen de zonnestralen bovenop een gebouw op. De reflectoren buigen het licht naar de gewenste plek. Zowel vloeren als muren kunnen verlicht worden. Voor een optimaal effect worden meerdere reflectoren geplaatst, ieder ingesteld op de juiste hoek. Op deze manier wordt een ruimtelijk effect gecreëerd of juist een specifieke wand of muur aangelicht.  

Daglichtbuis
Deplosun brengt daglicht in iedere gewenste binnenruimte. De daglichtbuizen van Deplosun vangen het daglicht, net als dakramen, op via een platte koepel. Zeer reflecterende buizen transporteren het daglicht vervolgens naar de gewenste binnenruimte. Het resultaat is een goed verlichte en levendige ruimte. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van een duurzame en kosteloze bron, namelijk zonlicht, waardoor er aanzienlijk op energie wordt bespaard.    

Unieke platte koepel
De daglichtbuizen van Deplosun worden bij zowel particulieren als in de commerciële sector geïnstalleerd. Het unieke van dit daglichtsysteem is de glazen, platte koepel die het daglicht opvangt. Optioneel is de koepel zelfs overloopbaar en overrijdbaar. De koepels hebben een draagvermogen van 400 kg (overloopbaar) en 1000 kg (overrijdbaar). Op deze manier kunnen ruimtes onder tuinen, terrassen, trottoirs en pleinen, zoals een autogarage, verlicht worden. Voor extra isolatiemaatregelen is Deplosun ECO de uitkomst. Deze ECO-variant gaat een stap verder wat betreft isolatie en is zelfs geschikt voor de grootste formaten.

Cradle to Cradle certificaat (C2C)
De daglichtbuis van Deplosun is de enige daglichtbuis ter wereld met het Cradle to Crade (C2C) certificaat. Het certificaat garandeert dat het productieproces geen impact op het milieu heeft. Dit betekent dat op geen enkele manier schade aan het milieu wordt aangericht. Meer informatie over deze certificatie van Deplosun vind je hier.
Back to Top